Сучасні методи діагностики та лікування хвороби Крона - Feleshtunsky, Ya. P.; Mylanovska, A. O.; Pyrogovsky, V. Yu. (Хірургія України, 2018)
Наведено огляд сучасних лабораторних та інструментальних методів діагностики у пацієнтів з хворобою Крона, їх раціонального комбінованого застосування. Розглянуто консервативне та хірургічне лікування. Особливу увагу приділено малоінвазивним ендоскопічним методам лікування ускладнень хвороби Крона.